036 - 54 64 535 info@siso.nl
Over SiSo

Vacature Accountmanager IT-Remarketing

Heb jij veel ideeën en veel energie? Zie je altijd kansen om een goede deal te sluiten? Praat je makkelijk (in Nederlands en Engels) met allerlei soorten mensen? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor deze baan …

Wie zijn wij?

SiSo is toonaangevend in duurzame IT-oplossingen. Al meer dan 30 jaar richten wij ons op de volledige levenscyclus van IT-apparatuur, van advies tot levering, van installatie tot support, van afvoer tot hergebruik. Centraal in ons denken en doen staan de gebruiker van de devices, de IT-afdeling van de organisatie en onze aardbol. Minimaal e-afval, maximaal hergebruik! Dat is onze missie.

We doen dit met een team van 50 enthousiaste, no-nonsense medewerkers met Almere als thuisbasis. Voor deze functie zul je ook regelmatig in Holten zijn, waar SiSo een kleine locatie heeft.

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat onze partijen gebruikte hardware nationaal en internationaal voor de beste prijs verkocht worden. Je maakt hierbij gebruik van ons bestaande klantennetwerk, maar je werkt ook actief aan acquisitie van nieuwe klanten.

Je brengt offertes uit, je onderhandelt en je sluit de deals. Je verzorgt de administratie die hier bij hoort.

Je ziet commerciële kansen en pakt deze op. Je werkt ook actief aan business development: nieuwe/andere afzetkanalen, nieuwe verkoopmethoden en digitale platforms voor de remarketing-items

  Wie ben jij?

  Je hebt minimaal 5 jaar succesvolle, relevante werkervaring. Je werkt en denkt op hbo-niveau. Je spreekt en schrijft correct Nederlands en Engels. Je hebt een goed commercieel inzicht, je bent doortastend en enthousiast. Je hebt een rijbewijs.

  Wat bieden wij?

  Een goed salaris, leuke collega’s en een dynamische, informele werksfeer, 24 + 3 vakantie-dagen per jaar, opbouw van een basis-pensioen op kosten van SiSo en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Interesse? Neem dan gerust contact op met Jeannette Troost, onze hr-adviseur,
  op nummer 06-253 19 266. Maar je kunt uiteraard ook direct solliciteren. We horen graag van je!

  Help jij mee? Bekijk onze actuele vacatures:

  Wij groeien snel en plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. Bekijk werken bij SiSo >

  Erkend leer- werkbedrijf

  SiSo is maatschappelijk betrokken. Daarom zijn we ook een erkend leer-en werkbedrijf. Dat vinden we belangrijk.
  Meer over SiSo en duurzaamheid >

  Zoek je een stage?

  Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor MBO niveau 3 en 4. Leerwegen BOL en BBL.

  Vragen over werken bij SiSo?

  Bel Jeannette Troost, onze HR-adviseur op 06-2531 9266. Of mail naar hr@siso.nl

   

  Flexibel en op maat IT-behoeften SiSo

  Stel je vraag over werken bij SiSo.