036 - 54 64 535 info@siso.nl

Zakelijke hardware verkopen? SiSo is al 30 jaar specialist. Als ervaren hardware opkoper nemen wij u het volledige proces uit handen. Veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast garanderen wij een maximale restwaarde voor uw oude IT-apparatuur.

Als meest groene IT-hardware opkoper van Nederland geven wij uw oude zakelijke hardware bij voorkeur een tweede leven. Vraag direct een GRATIS waardebepaling aan!*

*) Vanaf minimaal 50 eenheden en uitsluitend voor bedrijven en organisaties. Niet voor particulieren.

 

Maximale restwaarde op:

  • Laptops
  • Tablets
  • Desktops
  • Monitoren
  • Servers en storage
  • Smartphones
  • Laserjet printers
  • Thin Clients

  Oude hardware opkopen en veilig afvoeren is
  één van onze specialismen.

   

  Vraag een GRATIS waardebepaling aan!

  *Uitsluitend voor bedrijven en organisaties vanaf 50 eenheden. Niet voor particulieren.

  Wat zijn de voordelen van het verkopen van oude IT-hardware?

  Oude hardware heeft dubbele waarde. De financiële waarde en de maatschappelijke waarde.
  De financiële opbengst kunt u gebruiken voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. Of schenken aan een goed doel. Wij kunnen u daarbij helpen.

  De maatschappelijke waarde is ook hoog. Wij zijn specialist in de herinzet van gebruikte hardware. Daarmee krijgt hardware een tweede leven. Een duurzame en verantwoorde oplossing.

  Hoe worden data veilig verwijderd?

  Alle data op de oude oude hardware worden 100% veilig verwijderd met de allernieuwste dataverwijderingssoftware. Daarvoor is SiSo gecertificeerd Gold-partner van Blancco®. Deze software wordt o.a. ook gebruikt door veiligheidsdiensten over de hele wereld. Zo weet u 100% zeker dat datalekkage onmogelijk is. Als bewijs ontvangt u per datadrager een certificaat.

  Hoe gaat de logistiek?

  De gehele logistiek verzorgen wij voor u. SiSo is al ruim 30 jaar specialist in de afvoer en herinzet van oude hardware. Wij stemmen de aanpak volledig af op uw wensen. Zo verzamelen we de IT-hardware op locatie in afgesloten rolcontainers. Datavernietiging kan op locatie of in ons servicecenter. Veiligheid en traceerbaarheid staan centraal.

  Kan ik de opbrengst ook aan een goed doel schenken?

  Ja, dat kan. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor de restwaarde te doneren aan een goed doel. Dat kan een doel zijn dat al gesteund word door de organisatie. Ook wij hebben veel contacten met goede doelen. Wij kunnen de volledige afhandeling voor u verzorgen.