Onze oplossingen

Wij maken de aanschaf, logistiek en het onderhoud van IT-hardware eenvoudig. Wij nemen het werk van onze klanten uit handen. Daardoor kunnen onze klanten zich volledig richten op hun eigen werkzaamheden.

Wij verhogen het gemak voor onze klanten. Dat doen we door servicegericht en merkonafhankelijk te werken.

Wij bieden IT-diensten aan die onze klanten ontzorgen. Zo bouwen we een sterke band op en helpen we ze waar dat kan. Wij lopen voorop in de markt en versterken onze positie van ‘de IT-hardware dienstverlener voor Nederland’. Dat bereiken we door onze uitgebreide kennis van hardware en onze passie voor IT-diensten.

Configuratie & Implementatie

Op basis van de technische specificaties wordt er een implementatieplan en indien van toepassing, een migratieplan opgesteld en getoetst. Gezamenlijk met uw deskundigen wordt dit plan uitgerold waarbij zaken als training on the job en kennisoverdracht belangrijke aspecten zijn om overdracht van beheer mogelijk te maken.

Circulaire Diensten

In de afgelopen 4 jaar heeft SiSo in samenwerking met RoyalHaskoningDHV en TU Delft gewerkt aan een circulair model voor zowel mobiele- alsmede vaste werkplekken en datacenters.

Middels een gegunde Europese subsidie is er een datamodel ontwikkeld dat de basis is voor onze circulaire dienstverlening.

Dit model onder de naam “Recover-e®” heeft o.a. geresulteerd in een nauwe samenwerking met de Rijksoverheid waarbij SiSo gastspreker was voor het internationale Circulaire Procurement congres van de Nederlandse overheid. Onze ervaringen met betrekking tot circulaire diensten delen wij graag met u.

End-of-Life Services

SiSo’s uitgebreide dienstenpakket staat garant voor een probleemloze verwerking, vervanging en verwijdering van afgeschreven of overtollige apparatuur. SiSo is in staat afzetkanalen te vinden voor ingekochte ICT-apparatuur waarmee wij op korte en lange termijn een reële restwaarde garanderen voor onze opdrachtgevers. De verkoop geschiedt veelal aan studenten in het lager- midden en hoger onderwijs maar ook in de vorm van donaties aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Controlling & Reporting

Voor CFO’s en/of CIO’s is het van belang om een doeltreffend instrument in handen te hebben met als doel financieel in controle te zijn met betrekking tot het beheersen van uw ICT omgeving. Dit is alleen mogelijk indien uw IT omgeving transparant is. Hoe kan SiSo u support geven? SiSo heeft een applicatie ontwikkeld genaamd LogIT. LogIT is een ICT asset monitoring systeem die o.a. inzage geeft in de waarde van uw huidige installed base, uitstaande RMA’s, voorraadposities van nieuwe, herinzetbare (SWAP) en disposable assets, configuratie samenstelling, asset movements, vernietiging van uw datadragers, herkomst en eindbestemming van assets.

Ondersteuning & Onderhoud

SiSo onderhoudt en ondersteunt volledige IT en telecom-omgevingen zodat u uitval voorkomt of tot een minimum beperkt. Van het repareren van alle typen hardware, het installeren of verhuizen van duizenden mobiele- of vaste werkplekken tot het up-to-date houden van uw hard- en software. Ook als uw ICT-omgeving bestaat uit apparatuur van verschillende merken, leeftijden en platformen. Zo waarborgen wij de continuïteit van uw IT en bedrijfscommunicatie.

IT Producten

IT is een hulpmiddel om u te ontzorgen en uw prestaties op top niveau te houden. U wilt zich immers concentreren op uw bedrijfsvoering. Wij dragen er zorg voor dat de hardware u ondersteunt. Met onze kennis en ervaring kunt u de aanschaf, vervanging, logistiek, installatie, upgrade en het onderhoud van IT-hardware simpel en goedkoop uitbesteden.