036 - 54 64 535 info@siso.nl

Mobility

Uw medewerkers moeten op elk tijdstip en locatie toegang hebben tot applicaties en bedrijfsgegevens. Mobiele devices zoals smartphones, tablets en notebooks worden daarom ook steeds krachtiger en populairder. SiSo heeft de kennis en kunde om u te adviseren over en te voorzien van mobility oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen en eisen van uw organisatie. Ook op het gebied van BYOD (Bring Your Own Device) en CYOD (Choose Your Own Device) op basis van koop, lease, huur of HAAS (Hardware As A Service) kunnen wij vanuit onze best practices succesvolle oplossingen bieden.

Desktop

SiSo heeft sinds 1991 ook veel kennis en ervaring opgebouwd mbt werkplek gerelateerde hardware en de manier waarop deze het beste ingezet kan worden binnen MKB en large account organisaties. Hierdoor kunnen wij u helpen bij de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhouden van uw hardware, software en accessoires.

Wij voorzien u van merkonafhankelijk advies en door middel van onze zeer uitgebreide internationale dienstverlening kunnen wij u maximaal ontzorgen. Onze IT-diensten worden afgestemd op uw wensen en leveren u gemak, tijdwinst en kostenbesparing. Daarnaast houden wij ook nog eens rekening met het milieu.

Server / Storage

Besparingen realiseren op server, storage en netwerkapparatuur ?
Meer doen met minder budget, zonder in te leveren op kwaliteit ?

Na de supportperiode worden bedrijven vaak geconfronteerd met hoge verlengingskosten !
Een post waar aanzienlijk op bespaard kan worden is het onderhoud op server, storage en netwerkapparatuur.
Kostenbesparingen van 25% tot 60% met daarbij flexibele voorwaarden zijn realistisch, afhankelijk van de huidige contracten en type systemen.
SiSo heeft als IT-hardware dienstverlener internationale klanten in iedere branche. Van onderwijs tot zorg, van industrie tot de overheid. Dat doen we al sinds 1991, waardoor wij best practices hebben ontwikkeld om u op alle vlakken rondom de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van uw hardware van dienst te kunnen zijn.
SiSo is dan het slimme en voordelige alternatief.

Netwerk

Met de toename van WiFi in het bedrijfsleven, het gebruik van de cloud en het stijgende aantal medewerkers per kantoor is uw netwerk een zeer belangrijke schakel. Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring helpen bij de juiste keuze, installatie, configuratie en verdere implementatie van netwerkproducten in uw IT-omgeving. Middels het leveren en op voorraad houden van “end of life” modellen kunnen wij de levenscyclus van uw gestandaardiseerde IT-park blijven ondersteunen en besparingen tot 60% realiseren.
Meer doen met minder budget, zonder in te leveren op kwaliteit !

Printing

SiSo biedt gepaste printer oplossing voor iedere situatie. Vanuit onze netwerk en werkplek ervaring handelt SiSo storingsmeldingen van centrale- en decentrale printers af in opdracht van end-users, resellers en vendoren.
SiSo ondersteund uw bedrijfsvoering of het nu bijvoorbeeld gaat om break-fix van bestaande printers of gaat om de uitrol van nieuwe kassa-apparatuur.