036 - 54 64 535 info@siso.nl

e-Procurement

Door gebruik te maken van de laatste informatie en communicatie technieken bieden wij innovatieve en toekomstgerichte oplossingen met een hoge efficiency, productiviteit en betrouwbaarheid. Door onze ruime ervaring met het beheer van ICT gerelateerde assets is uw computernetwerk in vertrouwde handen.

 

Wij ondersteunen onze klanten deskundig, onafhankelijk en transparant.

Asset Tracking

Wat wij bieden

On-site Asset registratie – Reverse Logistics – Verzegelde (rol)containers – Detail rapportage ter opschoning van uw CMDB – Serienummer en time stamp bij elke asset verplaatsing

Maatwerk

Point-to-Point transport – ISO gecertificeerde Asset Registratie – Risico evaluatie van alle processen

Realtime Reporting

In het dienstenportfolio van SiSo neemt het Technology- en Service management systeem LogIT Online een bijzondere plaats in. Alle relevante technische, logistieke en financiële gegevens vraagt u in de toekomst gewoon per muisklik op. Gedurende de lifecycle van uw apparatuur verkrijgt u maximale transparantie over bijvoorbeeld uw voorraad: nieuw, geconfigureerd, gemigreerd, refurbished, swap, reparatie, herinzet, disposal etc.

Support Desk

De support desk is de grote kracht van SiSo. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden. U wilt snel en kundig geholpen worden op het moment dat er een probleem of een vraag is. Dat is waar we voor staan.

Online Delivery Tooling

SiSo heeft diverse partnerships met vendoren, resellers en SI’s. Nieuwe computers, notebooks, iPads, servers, software en netwerkcomponenten kunnen probleemloos door SiSo centraal worden opgeslagen en op afroep middels een melkmanroute of on demand worden geleverd. Via onze webbased tooling weet u altijd wat uw voorraad positie is, naar welke locatie apparatuur is uitgeleverd en beheren wij onder andere uw reparaties, spares en herinzet.