036 - 54 64 535 info@siso.nl

Configuratie Diensten

SiSo is gespecialiseerd in de volledige uitrol en ondersteuning van vaste en mobiele deivices. SiSo verzorgt het volledige uitleverproces. Gaan uw medewerkers over naar een nieuwe smartphone of tablet ? Wij ontzorgen u en uw medewerker volledig door onze op basis van best practice ontwikkelde on-line tooling en efficiënte logistieke ondersteuning op elke gewenste locatie. Vraag naar onze volledige Installatie en configuratie services.

Implementatie Services

De tijd van even snel een IT-oplossing kopen is voorgoed voorbij. Er is zoveel mogelijk dat steeds meer organisaties behoefte hebben aan advies over de (nieuwe) mogelijkheden in IT en de toepasbaarheid ervan. Grote IT-trajecten kosten veel tijd en vergen hoge investeringen. ICT is daarmee een wezenlijk onderdeel geworden van de bedrijfsvoering.

SiSo helpt klanten te verbinden, te groeien en kosten te besparen.

Projectbeheer

ICT projectmanagement vraagt om managementkennis én ICT kennis. Ons ICT projectmanagementteam zet ICT-projecten op, begeleidt deze en kan de implementatie verzorgen. De analyse, aansturing, uitvoering en planning worden uitgevoerd door no-nonsense projectmanagers met een breed scala aan ICT kennis. Hierdoor kunnen zij inhoudelijk en efficiënt uw ICT projecten begeleiden.

Hard- & Software migratie

Nieuwe systemen worden geconfigureerd en werkend opgeleverd. Implementatie en migratie van Windows servers, Linux servers, firewalls, VPN oplossingen, routers & werkstations doet SiSo zorgvuldig en efficiënt. Vooraf wordt met u een stappenplan besproken voor de installatie of migratie.

IT Verhuizingen en Kabelmanagement

Neem tijdens verhuizingen geen risico op productiviteit- en dataverlies of ontevredenheid bij uw medewerkers en kies voor een vakkundig specialist, want ICT is vaak het belangrijkste onderdeel van uw verhuizing.

Los slingerende kabels is op vele kantoren een bekend verhaal. Ondanks moderne technieken als bluetooth, wireless, lan etc. blijven wij zitten met een veelvoud aan kabels. In de praktijk is dit een rommelige bal spaghetti van kabels, daarbij is dit natuurlijk ook gevaarlijk. Vraag naar onze ervaringen en oplossingen.

Logistieke diensten

Het laden en lossen van ICT assets zonder verpakking is specialistenwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring durven we te zeggen dat wij die specialist zijn. Ons personeel is vakkundig en gepassioneerd, ons materieel state-of-the art. Focus ligt op het leveren van kwaliteit. Hierdoor zijn we in staat om uw producten met grote zorgvuldigheid en snelheid op elke gewenste locatie te laden en lossen.