036 - 54 64 535 info@siso.nl
Over SiSo

Vacature Sales Trader

Heb jij veel ideeën en energie en zie je altijd kans om een goede deal te sluiten? Heb je ervaring in de verkoop van gebruikte IT hardware? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor deze dynamische baan.

Wie zijn wij?

SiSo is toonaangevend in duurzame IT-oplossingen. Al meer dan 30 jaar richten wij ons op de volledige levenscyclus van IT-apparatuur, van advies tot levering, van installatie tot support, van afvoer tot hergebruik. Centraal in ons denken en doen staan de gebruiker van de devices, de IT-afdeling van de organisatie en onze aardbol.
Minimaal e-afval, maximaal hergebruik! Dat is onze missie.

We doen dit met een team van 50 enthousiaste, no-nonsense medewerkers met Almere als thuisbasis. Voor deze functie zul je ook regelmatig in Holten zijn, waar SiSo een kleine locatie heeft. Op www.siso.nl vind je meer informatie.

Wat ga je doen?

  • Je zorgt ervoor dat onze partijen gebruikte hardware nationaal en internationaal voor de beste prijs verkocht worden. De gebruikte hardware zijn voornamelijk laptops, desktops, smartphones, servers en monitoren. Je maakt hierbij gebruik van ons bestaande klantennetwerk, maar je werkt ook actief aan acquisitie van nieuwe klanten.
  • Je brengt offertes uit, je onderhandelt en je sluit de deals. Je verzorgt de administratie die hier bij hoort.
  • Je ziet commerciële kansen en pakt deze op. Je werkt ook actief aan business development: nieuwe/andere afzetkanalen, nieuwe verkoopmethoden en digitale platforms voor onze remarketing-items.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 5 jaar succesvolle, relevante werkervaring en werkt en denkt op hbo-niveau. Je spreekt en schrijft correct Nederlands en Engels. Je hebt een goed commercieel inzicht, bent doortastend en enthousiast. Je hebt een rijbewijs.

Wij bieden:

Een goed salaris, leuke collega’s en een dynamische, informele werksfeer, 24 + 3 vakantiedagen per jaar, opbouw van een basispensioen op kosten van SiSo en een vergoeding woon-werkverkeer.

Als je vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met Jeannette Troost, HR-adviseur, tel: 06-25319266. Je sollicitatie, met CV, kan je sturen naar hr@siso.nl. We horen graag van je!

Help jij mee? Bekijk onze actuele vacatures:

Wij groeien snel en plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. Bekijk werken bij SiSo >

Erkend leer- werkbedrijf

SiSo is maatschappelijk betrokken. Daarom zijn we ook een erkend leer-en werkbedrijf. Dat vinden we belangrijk.
Meer over SiSo en duurzaamheid >

Zoek je een stage?

Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor MBO niveau 3 en 4. Leerwegen BOL en BBL.

Vragen over werken bij SiSo?

Bel Jeannette Troost, onze HR-adviseur op 06-2531 9266. Of mail naar hr@siso.nl

 

Flexibel en op maat IT-behoeften SiSo

Stel je vraag over werken bij SiSo.