036 - 54 64 535 info@siso.nl
Over SiSo

Vacature Projectmedewerker Migratie

Ben jij een aanpakker én werk je zorgvuldig? Vind je het leuk om niet iedere dag hetzelfde te doen, maar vind je het ook niet erg om soms routinematig werk te doen? Dan ben je misschien wel een perfecte kandidaat voor deze vacature. Je kunt direct aan de slag!

Wie zijn wij?

SiSo ondersteunt bedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van duurzame IT-oplossingen: werkplekmigratie, configuratie en registratie van apparatuur, logistiek en installatie, dataverwijdering, thuiswerkplekken en nog veel meer. Meer info vind je op www.siso.nl. We doen dit met een team van 50 enthousiaste, pragmatische medewerkers, met Almere als thuisbasis. Onze cultuur is no-nonsense.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van de projecten die lopen kun je buiten of binnen worden ingezet.
Buiten ga je op locatie bij klanten (in heel Nederland) IT-apparatuur uitgeven, installeren, verwijderen, verhuizen of inventariseren. Binnen ga je aan de slag met het verwerken van IT-apparatuur: inventariseren, sorteren, testen, registreren, verwijderen van data, schoonmaken, inpakken.

Wie ben jij?
Je bent correct en respectvol in contacten met klanten en collega’s. Je bent fysiek fit en je vindt het niet erg om vroeg op te staan, want we starten iedere ochtend om 7.00 uur.

Wij bieden:
Een marktconform salaris, leuke collega’s en een informele werksfeer, 24 + 3 vakantiedagen per jaar, opbouw van een basis-pensioen op kosten van SiSo en een vergoeding woon-werkverkeer.

Twijfel je of je een goede kandidaat bent voor deze functie? Neem dan gerust contact op met Jeannette Troost, onze hr-adviseur, op nummer 06-25319266. Maar je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. We horen graag van je!

Help jij mee? Bekijk onze actuele vacatures:

Wij groeien snel en plaatsen regelmatig nieuwe vacatures. Bekijk werken bij SiSo >

Erkend leer- werkbedrijf

SiSo is maatschappelijk betrokken. Daarom zijn we ook een erkend leer-en werkbedrijf. Dat vinden we belangrijk.
Meer over SiSo en duurzaamheid >

Zoek je een stage?

Wij hebben regelmatig stageplaatsen voor MBO niveau 3 en 4. Leerwegen BOL en BBL.

Vragen over werken bij SiSo?

Bel Jeannette Troost, onze HR-adviseur op 06-2531 9266. Of mail naar hr@siso.nl

 

Flexibel en op maat IT-behoeften SiSo

Stel je vraag over werken bij SiSo.